Un Nou Club Impact la BIBLIOTECĂ!


Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea împreună cu Asociaţia Durabilă pentru Dezvoltare „Focul Viu” Focşani deschid la bibliotecă – un nou CLUB IMPACT.

Acesta se adresează elevilor de liceu şi este un model de club de implicare comunitară pentru tineri, care îmbinã în mod creativ distracţia, învăţarea şi serviciul în folosul comunităţii cu scopul îmbunătăţirii continue a sinelui şi a societăţii.

Prima întâlnire şi deschiderea oficială a noului CLUB IMPACT a avut loc pe 20 septembrie 2010, la ora 18.00, la Secţia pentru Copii Şi Tineret a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, din strada N. Titulescu, nr. 12, telefon 0237/626646.

Biblioteca îşi doreşte ca, prin înfiinţarea acestui Club IMPACT, să contribuie activ la dezvoltarea unor competenţe necesare tinerilor, pentru a trăi într-o societate democratică şi într-o economie de piaţă competitivă.

„In parteneriatul cu Asociaţia Durabilă pentru Dezvoltare „Focul Viu” Focşani vor fi implicaţi alături de facilitatorii proiectului şi 5 bibliotecari, care vor participa la identificarea de soluţii la problemele comunităţii locale şi care doresc să dezvolte împreună cu tinerii valori precum încrederea, toleranţa, integritatea, respectul faţă de celălalt şi faţă de mediul înconjurător. Iniţiativa aparţine d-lui Ioan Florea, preşedintele Asociaţiei „Focul Viu” care urmăreşte implementarea obiectivelor IMPACT şi care a găsit în echipa Bibliotecii Judeţene sprijinul necesar continuării durabile a acestora. Îi aşteptăm pe tinerii care vor să se implice şi să schimbe ceva în viaţa lor, să vină alături de noi, pentru a învăţa împreună să dezvoltăm proiecte inovative care să contribuie la dezvoltarea lor personală şi a comunităţii vrâncene.” Margareta Tătăruş – coordonator Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s