Şi noi ştim să circulăm corect!


Astăzi, la Secţia pentru Copii şi Tineret s-a derulat a V-a zi a Săptămânii Prevenirii Criminalităţii, marcând ziua Siguranţei Rutiere alături de elevii clasei a III-a C de la Şcoala „Al. Vlahuţă” Focşani, coordonaţi de institutor Gabriela Tăbăcaru şi elevii clasei a III-a step by step de la Şcoala Nr. 7 Focşani, coordonaţi de învăţător Marina Baciu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Compartimentului de Analiză şi  Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea şi reprezentanţi ai Serviciului Rutier au discutat cu elevii despre normele şi regulile de siguranţă în trafic.

A fost vernisată şi expoziţia de desene cu tema „Şi noi ştim să circulăm corect!” realizată de copiii, aceştia

Această prezentare necesită JavaScript.

 fiind premiaţi cu diplome şi dulciuri de reprezentanţii IPJ Vrancea.

Copiii au avut parte şi de o surpriză făcută de reprezentantul Serviciului Rutier IPJ Vrancea, care i-a primit pe aceştia în maşina de poliţie, aratându-le dotările şi explicându-le cum funcţionează pentru a-i prinde pe cei care nu respectă regulile de circulaţie.

A fost o zi fascinantă pentru toţi copiii dar şi pentru reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea care au împartăşit acelaşi entuziasm cu cei mici.

Reclame

4 gânduri despre „Şi noi ştim să circulăm corect!

  • Mulţumesc tare mult colegilor noştri de la Chişinău! La fel vă dorim şi noi – Succes şi realizări cât mai multe alături de utilizatorii dumneavoastră!

   • Buna ziua! Felicitări pentru blog şi activitate (am auzit de el de la Anca Râpeanu…)! Doresc şi eu să implementez un proiect cu educaţia rutieră şi m-aş bucura de ajutorul celor care se pare că au făcut asta cu succes!
    Mulţumesc anticipat şi aştept cu nerăbdare colaborarea!

    Toate bune de la Iaşi,
    Eva Damian

   • Buna seara!
    Mulţumesc pentru felicitări şi mă bucur pentru dorinţa de a face un astfel de proiect.
    Ca şi sugestii vă pot oferi încheierea de parteneriate cu Serviciul Rutier de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie precum şi cu şcoli şi grădiniţe. Dacă veţi face şi un concurs de desene sau dezbateri veţi reuşi să-i atrageţi şi mai mult pe copii. Colaborarea cu mass-media locală va aduce o bună vizibilitate şi pentru bibliotecă, şcoli, dar şi pentru IJP. Încercaţi şi chiar puteţi să mă solicitaţi în orice problemă aţi avea.
    Succes şi toate cele bune şi de la Focşani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s