A doua şansă pentru viaţă!


Proiectul A doua şansă pentru viaţă iniţiat de Colegiul Naţional “Al. I. Cuza” Focşani , în parteneriat cu Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene “Duiliu Zamfirescu” Vrancea şi DGASPC Vrancea se adresează tinerilor infestaţi cu HIV de la Centrul “Sf. Maria” din Goleşti, judeţul Vrancea.

A treia întâlnire din acest proiect va avea loc la Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene “Duiliu Zamfirescu” Vrancea, joi, 10 martie 2011, la ora 17.30, când elevii voluntari de la Colegiul Naţional “Al. I. Cuza” Focşani, coordonaţi de dna prof. Teodora Bentz împreună cu bibliotecarii vor încerca să le ofere tinerilor de la Centrul “Sf. Maria” o după-amiază de neuitat.

Hypermarket-ul Carrefour va întregi bucuria tinerilor oferindu-le daruri de primăvară care să îndulcească această după-amiază şi care, alături de poveştile, filmele, cântecele la chitară şi orgă, pizza, sucul şi prăjiturile vor înlătura bariere de comunicare şi relaţionare contribuind la integrarea acestor tineri în activităţi educative şi recreative.

Acest proiect îşi propune conştientizarea de către elevi a importanţei voluntariatului pentru comunitate şi implicarea activă în ajutarea unei categorii defavorizate, precum şi obţinerea unor efecte psihologice pozitive asupra tinerilor de la Centrul “Sf. Maria” din Goleşti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s