1 IUNIE – AVENTURĂ, CUNOAŞTERE, MISTER – la BIBLIOTECĂ!


Mâine, 1 iunie 2011, începând cu ora 13.00 sunt aşteptaţi la Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, copiii care vor să pătrundă în Lumea cunoaşterii, aventurii şi a misterului: toate la BIBLIOTECĂ!
Concursuri, vânătoare de comori, muzică, dans, jocuri şi karaoke vor face din cea mai frumoasă zi a copilăriei – 1 IUNIE – o zi magică şi de neuitat!

Evenimentul „1 IUNIE – AVENTURĂ, CUNOAŞTERE, MISTER – LA BIBLIOTECĂ” va avea ca protagonişti ai vânătorii de comori, elevi ai Şcolii „Duiliu Zamfirescu” Focşani, coordonaţi de dna prof. Pompilia Bărbosu, muzica va fi oferită de elevii clasei de orgă ai Şcolii Populare de Artă Focşani, coordonaţi de prof. Dumitru Ivan, iar dansul va fi pus în scenă de trupa de majorete a Liceului Pedagogic „Spiru Haret” Focşani şi trupa RITM a Casei de Cultură „Leopoldina Bălănuţă” din Focşani.

Voluntarii Secţiei pentru Copii şi Tineret vor coordona concursurile şi jocurile în aer liber, cântecele şi dansurile, pentru ca toate să contribuie la voia bună a tuturor celor care vor veni la BIBLIOTECĂ să participe la acest eveniment organizat pentru copii şi de către copii şi tineri.

În organizarea evenimentului avem alături şi Consiliul Judeţean Vrancea care va oferi participanţilor puzzle-uri şi materiale promoţionale din cadrul proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Vrancea”, proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională.
Dulciurile şi sucurile sunt oferite cu generozitate de Hypermarket-ul Carrefour Focşani şi Frutti Fresh Buzău, cărora le mulţumim pentru sprijinul şi colaborarea permanentă cu Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea.

Pe 1 Iunie – Biblioteca va fi locul în care copilăria va scrie o poveste. Va fi spaţiul în care Cunoaşterea, Aventura, Prietenia, Curiozitatea şi Misterul, alături de copii, ne vor însoţi pe tot parcursul zilei şi vor fi personajele principale ale Zilei Internaţionale a Copilului.
Oricine poate fi personaj în povestea noastră, sau poate scrie o nouă povesteîmpreună cu noi. Trebuie doar să vină la BIBLIOTECĂ!
” – Margareta Tătăruş, coordonator Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s