Basmul de ieri, de azi şi de mâine


Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea a organizat luni, 30 mai 2011, la ora 14.30 evenimentul “Basmul de ieri, de azi şi de mâine”.
În cadrul parteneriatului “Carte, carte, cinste cui te-mparte!” elevi ai şcolilor din Urecheşti, Clipiceşti, Gura Caliţei, Bilieşti şi Moviliţa, din judeţul Vrancea au dezbătut la bibliotecă de ce mai este important basmul, cine mai scrie basme şi cât de importante sunt basmele pentru copilărie.
Coordonaţi de doamnele profesoare de limba şi literatura română şi de bibliotecari au călătorit în lumea minunată a basmelor create de ei şi de toţi cei care au construit în sufletele noastre idea că binele învinge răul şi ne-au călăuzit paşii în a descoperi fascinanta putere a eroilor şi a curajului de a ne face viaţa mai bună şi mai frumoasă.
Expoziţia de cărţi cu basme şi poveşti româneşti şi din literature universală, împreună cu expoziţia de desene realizate de copii, cu personajele preferate au contribuit în egală măsură la atmosfera de poveste din bibliotecă.
Am încercat să transmitem tuturor mesajul că a citi şi a da mai departe cartea este firul care ne leagă, ne uneşte şi ne face mai puternici şi mai buni.
E timpul să spunem o poveste tuturor celor din jurul nostru! Veniţi la Bibliotecă şi găsiţi-vă povestea care vi se potriveşte şi pe care o puteţi spune mai departe!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s