Curs de iniţiere în Managementul Proiectelor pentru tineri – la BIBLIOTECĂ!


Centrul de Formare al Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu Vrancea” organizează în perioada 13-17 iunie 2011 Cursul de Iniţiere în Managementul Proiectelor – Modulul I, pentru 15 elevi de liceu din Focşani.

Cursul va avea loc la Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene Vrancea, de la ora 15.00 la ora 18.15, va fi împărţit în 2 Module şi se va finaliza cu o diplomă de absolvire.

Modului I va conţine 15 ore de teorie într-un curs interactiv, prin care se vor învăţa componentele de bază ale Managementului Proiectelor.

Modulul II va avea 20 de ore de practică şi se va desfăşura câte 2 ore pe zi, timp de 2 zile pe săptămână, până pe 22 iulie 2011.

Cursul va avea ca rezultat scrierea unui proiect care va fi trimis spre finanţare la 1 septembrie, la programul Uniunii Europene – Tineret în Acţiune.

Acest curs a fost creat şi va fi predat de Margareta Tătăruş, trainer al Bibliotecii Judeţene Vrancea şi de voluntara bibliotecii – Alina Tudose, sociolog cu 5 ani de experienţă în domeniul Managementului Proiectelor în România, Germania şi SUA. Nicoleta Oprişan, cel de-al doilea trainer al Bibliotecii Judeţene va participa la acest curs şi va contribui la dezvoltarea ulterioară a acestuia.

Este un prim curs dezvoltat de Centrul de Formare al Bibliotecii Judeţene Vrancea pentru utilizatorii săi şi ne dorim să-l îmbunătăţim şi să-l dezvoltăm şi pentru alte categorii de utilizatori ai Bibliotecii, precum şi pentru bibliotecarii publici din judeţul Vrancea.
Prin acest curs dorim să le dezvoltăm tinerilor dorinţa de a se implica în viaţa comunităţii, să le oferim posibilitatea să înveţe la BIBLIOTECĂ – ceea ce nu învaţă la şcoală şi, nu în ultimul rând, să contribuim la dezvoltarea lor personală stimulându-le creativitatea, dorinţa de a fi mai buni şi de a construi ceva prin forţe proprii
.” – Margareta Tătăruş, bibliotecar şi trainer al Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea.

Reclame

Un gând despre „Curs de iniţiere în Managementul Proiectelor pentru tineri – la BIBLIOTECĂ!

  1. O idee foarte buna si o sansa mare pentru elevii din FocsanI!Merita felicitat intreg colectivul care participa la acest proiect,in frunte ca trainerul Bibliotecii Judetene :Margareta Tatarus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s